Leírás
Pár szóban az Afrikai harcsafiléről
Az afrikai harcsa (Clarias Lasaris) az elmúlt pár évtized legizgalmasabb, és leglátványosabb felfedezése a haltenyésztésben.
Hamar kiderült, hogy hasznos tulajdonságokkal rendelkezik. Mindenekelőtt igen kicsi az oxigénigénye, valamint jól etethető, és jó növekedési eredményeket képes produkálni.
Európában és a világ különböző pontjain is elkezdték a tenyésztését. A nemesítések és keresztezések következtében ma már különböző hibridek ismertek, aminek eredménye a halhús minőségének javulása volt. A gasztronómia jórészt kiváltotta vele az európai harcsát, mely nagyon nehezen hozzáférhető, és jóval drágább.
A gondos feldolgozás ellenére halszálkát tartalmazhat!
A már felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Összetevők:
– Afrikai harcsafilé (hal)
Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 630
Energia (kcal) : 151
Zsír (g) : 11
ebből telített zsírsavak (g) : 4
Szénhidrát (g) : 0
ebből cukor (g) : 0
Fehérje (g) : 14
Só (g) : 0.09
További információ
Tömeg | 0.84 kg |
---|