Leírás
Összetevők:
– Cukor
– Kakaóvaj
– Teljes tejpor
– Kakaómassza
– Mogyoró
– Sovány tejpor
– Tejcukor
– Növényi zsírok (pálma, repce)
– Tejszínpor
– Emulgeálószer (szója– és napraforgó-lecitin)
– Természetes aromák
– Árpamaláta-kivonat
– Búzaliszt
– Alma
– Aromák
– Glükózszirup
– Természetes vaníliaaroma
– Étkezési só
– Citromlésűrítmény
– Glükóz-fruktózszirup
– Vaníliakivonat
– Fűszerkivonatok
– Térfogatnövelőszerek (ammónium-hidrogén-karbonát, nátrium-hidrogén-karbonát)
– Fűszerek
– A tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag legalább 30%, a tejszárazanyag legalább 18%
Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 2350
Energia (kcal) : 564
Zsír (g) : 35
ebből telített zsírsavak (g) : 18
Szénhidrát (g) : 54
ebből cukor (g) : 48
Fehérje (g) : 7
Só (g) : 0.12
További információ
Tömeg | 0.164 kg |
---|