Leírás
Összetevők:
– Cukor
– Kakaóvaj
– Teljes tejpor
– Kakaómassza
– Tejszínpor
– Aprított mandula (4,2%)
– Növényi zsír (pálma, shea)
– Sovány tejpor
– Mogyoró (1,9%)
– Laktóz
– Vajzsír
– Írópor
– Búzaliszt
– Dextróz
– Rizsliszt
– Emulgeálószer: szójalecitin
– Kávé
– Sovány kakaópor
– Fruktóz
– Búzafehérje
– Étkezési só
– Aromák
– Búzamaláta
– Kakaó szárazanyag: legalább 28% a fehércsokoládéban; Kakaó szárazanyag: legalább 32% a tejcsokoládéban; Kakaó szárazanyag: legalább 32% a tejszínes csokoládéban; Kakaó szárazanyag: legalább 45% a tejcsokoládéban.
Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 2392
Energia (kcal) : 574
Zsír (g) : 37.8
ebből telített zsírsavak (g) : 21.4
Szénhidrát (g) : 48.9
ebből cukor (g) : 46.9
Fehérje (g) : 8.4
Só (g) : 0.24