Leírás
Bio répalevünk ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készül. A sárgarépa a leghasznosabb zöldségfélék egyike, mely gazdag természetes béta-karotinban (A-vitamin provitaminja). A gyártási eljárás során laktofermentációt alkalmazunk, mely tejsavas erjesztést jelent. Ezután pasztőrözzük a terméket. A levek egymással is kombinálhatók, pl.: répalé és céklalé, vagy répalé és almalé.
Összetevők:
– 100% répalé* (laktofermentált)
– (* = Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból)
Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 132
Energia (kcal) : 31
Zsír (g) : 0.5
ebből telített zsírsavak (g) : 0.1
Szénhidrát (g) : 7.8
ebből cukor (g) : 7.8
Fehérje (g) : 0.5
Só (g) : 0.1
A-vitamin (µg) : 1100
További információ
Tömeg | 1.13 kg |
---|