Leírás
Tudta, hogy a kalifa darált mák 100%-ban magyar termőterületekről származik? Kiemelkedő vas, cink és magnézium tartalmának köszönhetően a mák rendszeres fogyasztása többek között hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához is.
A magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
A vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 2097
Energia (kcal) : 506
Zsír (g) : 37.5
ebből telített zsírsavak (g) : 4.9
Szénhidrát (g) : 12.7
ebből cukor (g) : 3.2
Fehérje (g) : 22.5
Só (g) : 0.1
Vas (mg) : 9.58
Magnézium (mg) : 425
Cink (mg) : 6.9
További információ
Tömeg | 0.205 kg |
---|