Leírás
A több, mint 300 éves múltra visszatekintő, méltán világhírű gulyáslevest most pillanatok alatt elkészíthetjük. Igazán ínycsiklandozóvá a tarhonya és a pirospaprika teszi, melyet a húsgombóc, a burgonya-, és sárgarépadarabok még teljesebbé varázsolnak. Magyaros, telt ízvilága rabul ejt.
Összetevők:
– Tojás nélküli száraztészta 35% (durumbúzadara)
– Húsgombóc 11 % [morzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), búzadara, marhazsír (marhazsír, antioxidáns: rozmaringkivonatok), sertéshús 1%, tojásfehérje és –sárgájapor, vöröshagymapor, jódozott só, fokhagymapor, aromák, fűszerek, árpamaláta-kivonat, antioxidáns: rozmaringkivonatok] – Ízfokozók: nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát
– Fűszerek 6% (őrölt pirospaprika, fűszerkömény)
– Burgonyakeményítő
– Jódozott só
– Aroma
– Búzaliszt
– Szárított élesztőkivonat (élesztőkivonat, étkezési só)
– Szárított zöldségek 3,9% (sárgarépa, fokhagymapor, petrezselyemlevél)
– Pálmazsír
– Szárított burgonyadarabok 3,2%
– Napraforgóolaj
– Cukor
– Marhahúspor (szárított marhahús 0,2%, jódozott só, antioxidáns: rozmaringkivonatok)
– Színezék: paprikakivonat
Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 0
Energia (kcal) : 0
Zsír (g) : 0
ebből telített zsírsavak (g) : 0
Szénhidrát (g) : 0
ebből cukor (g) : 0
Élelmi rost (g) : 0
Fehérje (g) : 0
Só (g) : 0