Leírás
– A fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához.
– A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához.
Összetevők:
– Joghurt 82% (pasztőrözött sűrített és pasztőrözött sovány tej, tejszín, joghurt kultúra)
– Eper 7%
– Fruktóz
– Zabpehely 0,7%
– Zöldség- és gyümölcskoncentrátum (édesburgonya, alma, sárgarépa, retek)
– Ribizli 0,4%
– Lenmag 0,4%
– Napraforgómag 0,4%
– Búza 0,4%
– Zab 0,4%
– Természetes aroma
– Keményítő
– Stabilizátor: pektin
– Savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, nátrium-citrátok, kálcium-citrátok
– Zsírtartalom: 1,7% (m/m)
Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 386
Energia (kcal) : 91
Zsír (g) : 1.7
ebből telített zsírsavak (g) : 0.9
Szénhidrát (g) : 10
ebből cukor (g) : 9.1
Élelmi rost (g) : 0.5
Fehérje (g) : 8.9
Só (g) : 0.09
Kalcium (mg) : 92
További információ
Tömeg | 0.368 kg |
---|