Leírás
A Panko a Pan, – kenyér és a ko,- kis darab japán szóból ered. A nemzetközi konyha meghatározó terméke. Jellegzetes az alakja, szálkás, hegyes, légiesen könnyű, súlyához képest feltűnően nagy térfogatú, színe fehér. A morzsa panírozása fokozott figyelmet igényel, de megéri a fáradozást.
Összetevők:
– Búzaliszt (BL55)
– Jódozott só
– Cukor
– Élesztő
– Ivóvíz
– Kókuszzsír
Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 1555
Energia (kcal) : 366
Zsír (g) : 1.6
ebből telített zsírsavak (g) : 0.7
Szénhidrát (g) : 73
ebből cukor (g) : 5.5
Fehérje (g) : 15
Só (g) : 0.55
További információ
Tömeg | 0.215 kg |
---|