Leírás
Összetevők:
– Glükózszirup
– Cukor
– Búzaliszt
– Pasztőrözött tojáslé
– Glükóz-fruktózszörp
– Nedvesítőszerek (glicerin, szorbitszirup)
– Teljes mértékben hidrogénezett pálmamagzsír
– Napraforgóolaj
– Zsírszegény kakaópor (9% a bevonatban, 5% a süteményben)
– Emulgeálószer emulgeálószer keverék [búzakeményítő, tejsavópor, emulgeálószerek (zsírsavak poliglicerin-észterei, dinátrium-foszfát), étkezési só, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát)] – Tejsavó-permeátum por
– Zselésítőanyag (pektin)
– Savanyúságot szabályozó anyagok (tejsav, citromsav, trinátrium-citrát)
– Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, E472e, szójalecitin)
– Tojásfehérjepor
– Módosított keményítő
– Sűrített meggylé (0,1%)
– Színezék (antociánok)
– Aromák
– Sűrítőanyag (xantángumi)
Számított tápanyagértékek – 100g:
Energia (kJ) : 1600
Energia (kcal) : 380
Zsír (g) : 10.4
ebből telített zsírsavak (g) : 5.9
Szénhidrát (g) : 69.1
ebből cukor (g) : 39.1
Fehérje (g) : 3.2
Só (g) : 0.38
További információ
Tömeg | 0.14 kg |
---|